Alig 4 hónap maradt az évből, itt az ideje, hogy eltüntessük a narancsbőrt
Alig 4 hónap maradt az évből, itt az ideje, hogy eltüntessük a narancsbőrt

ass-thong.png

Ahhoz, hogy sikeresen vegyük fel a harcot a narancsbőr ellen tudnunk kell pontosan mi is az. Egyrészt ugye zsírszövet, ami jórészt úgy alakul ki, hogy a szervezetünk ebben a formában raktározza el a fel nem használt szénhidrátokat, másrészt pedig a cellulit egyik legfőbb oka a vér és nyirokkeringés zavara - ezért nem kímél minket ez a fránya probléma akkor sem, ha vékonyabbak vagyunk. Dinamikus, köredzés jellegű, comb és popsifókuszú edzésekkel fokozattan ...

7 tipp a gyorsabb zsírégetéshez
7 tipp a gyorsabb zsírégetéshez

fat-burning-.jpg
Amikor elkezdünk rendszeresen sportolni és figyelni az étkezésünkre, lényegében azonnal szeretnénk látni - de legalábbis érezni - az eredményt. Persze mindannyian tudjuk, hogy ez nem ilyen egyszerű, hiszen akkor mindenki álomalakkal rendelkezne. No de mi van akkor ha mégse vagyunk türelmesek? Akkor jöhetnek az alábbi trükkök, amikkel hatékonyabbá tehetjük a zsírégetést.

hard-exercising-1491929861.jpg
1. Pörgessük fel az edzéseinket!


Súlyzós edzés esetén általában azt szokták javasolni, ...

Bevezetés a konditermi edzésbe - 2 órás program
Bevezetés a konditermi edzésbe - 2 órás program

Szeretnél kondizni de nem mersz lemenni az edzőterembe, mert azt sem tudod melyik géphez hogyan közelíts? Többször vettél már terembérletet de mindig elvesztetted a lelkesedésed, mert azt sem tudod mit, miért csinálsz a teremben?

sadgal-1-2.jpg

Mindössze két óra alatt megismerheted az edzőteremben lévő gépeket, hogyan állítsd be és használd őket. Megmutatok pár profi trükköt, hogyan tudsz még hatékonyabb lenni egy-egy gépen. Majd megtanulhatod az alapjait annak, hogy mi ...

Tartásjavító 6 hetes program
Tartásjavító 6 hetes program

Rendszeresen fáj a hátad és a nyakad? Egésznap ülsz a számítógéped előtt? Már te is érzed a tartásodon, hogy sokat görnyedsz?

Ezzel a programmal visszafordíthatod a kezdődő hát- és nyakfájásodat, javíthatsz a rossz tartásodon vagy akár meg is előzheted ezeket a problémákat és a velük járó szövődményeket. Ehhez mindössze 6 hétre van szükséged!

the-best-back-exercises-for-your-body.jpg

A program tartalma:

- Heti egy 60 perces speciálisan összeállított tartásjavító tréning
- Heti egy ...

Miért én?
Miért én?

28381413_10156376619254658_1776221439_n.jpgEmlékszem az általános iskolás tesi órákra, amik nekem is (mint szerintem a elég sok embernek) a rémálom kategóriába tartoztak. Nem elég, hogy iskolát váltottam 4ik elején, de az osztályban a legtöbb lány sportos volt és menő is volt jónak lenni torna órán. Én ellenben már az első körben hatalmasat estem a szekrény ugrás során, majd kézenállásnál eltört a nagy lábujjam stb.

Bár sosem voltam kifejezetten túlsúlyos, de szerettem a chipset és volt egy ...

Zelenij Linda

Küldetésem, hogy megmutassam, hogy uralni a bringát és a hegyeket nem boszorkányság, hanem tiszta élvezet.

Friss topikok

süti beállítások módosítása